ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΡΑ!

Όπως οι δυο προηγούμενες αντιφασιστικές κινητοποιήσεις, είναι κρίσιμο και η επόμενη στην Λευκωσία, την Κυριακή 10/9 και 6:00 μ.μ.,  να είναι όσο πιο μαζική γίνεται. Να μην επιτρέψουμε στους δεξιούς καλοθελητές να την παρουσιάσουν ως συγκέντρωση μιας ακραίας μειοψηφίας. Να μην μπορούν να διανοηθούν οι φασίστες να της επιτεθούν.

Δεν πρόκειται να γλυτώσουμε εύκολα από την φασιστική απειλή, αφού η πολυεπίπεδη κρίση που απειλεί όλες τις περιοχές του πλανήτη, δίνει την ευκαιρία στις δυνάμεις της ακροδεξιάς να προτείνει τις απάνθρωπες «λύσεις» της.

Για να αντιμετωπίσουμε την φασιστική απειλή, είναι απαραίτητη η ενιαία και συντονισμένη δράση όλων όσων συμφωνούν ότι αυτή αντιμετωπίζεται μόνο με ένα μαζικό κίνημα, με απεύθυνση σε ολόκληρη την δημοκρατική κοινωνία, και με συνείδηση ότι τελικά θα πρέπει να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι τους. 

Αυτό προϋποθέτει τον συντονισμό στις αποφάσεις όπου απαιτείται η κοινή δράση.  Είναι απαραίτητο οι ζυμώσεις που ήδη έχουν αρχίσει, να προχωρήσουν το ταχύτερο για τη σύσταση ενός συντονιστικού οργάνου για την ενιαία μαζική αντιφασιστική δράση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ

7/9/2023

https://www.facebook.com/events/845746087201441/?ref=newsfeed